Particulier

Zakelijk

Isolatie Specials PUR

Isolatie Specials PUR

Isoleren met PUR Hardschuim

PUR Hardschuim is een zeer effectief isolatieproduct op basis van Polyurethaan. Het product wordt ter plaatse (insitu) naadloos als thermische isolatie aangebracht. Bij geringe dikten verkrijgt men met PUR Hardschuim een hoog isolerend vermogen.

Het product laat zich gemakkelijk verwerken en aanbrengen. Ook op moeilijke plaatsen verkrijgt men met PUR Hardschuim een naadloos isolatiesysteem. Dankzij de hoge isolatiewaarde van dit isolatiemateriaal is het zeer geschikt voor toepassingen in de landbouwsector. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een bewaring, opslaghal of het isoleren van veestallen. Net zo gemakkelijk laat het zich bewerken voor het naadloos spuiten van vloeren, wanden en plafonds in woningen. Voor toepassing in de nieuwbouw is PUR Hardschuim een uitstekend product, met name bij het aanbrengen op gevelconstructies. Bij moeilijke situaties kan PUR veelal een oplossing bieden, dit bij bijvoorbeeld het herstellen van koude bruggen bij bouwconstructies.

PUR Hardschuim wordt naadloos op bestaande constructies aangebracht. Hierdoor wordt transport van kou of warmte door naden en kieren voorkomen. Juist hierdoor is het mogelijk om een effectief hoger isolatiewaarde te behalen dan bij een ander separaat isolatiemateriaal, welke in theorie dezelfde isolatiewaarde heeft. Ook onder minder gunstige weersomstandigheden kan PUR Hardschuim worden aangebracht.

De voordelen van PUR Hardschuim

  • Past zich naadloos aan elke vorm aan
  • Voor ieder ondergrond geschikt
  • Wordt ter plaatse aangebracht
  • Koel in de zomer en warm in de winter
  • Bouwmateriaalklasse B2
  • 92% gesloten celstructuur

Meer weten?

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag verder.