Bel ons: 0598 - 626 193

Over ons

Een groot isolatiebedrijf waar u in advies en uitvoering van op aan kunt, dat is Smit Isolatie Groep. Gevestigd zijn we in Veendam (provincie Groningen), maar werkzaam in heel Nederland. Al 25 jaar!

Isoleren zorgt voor extra comfort, energiebesparing, verlaging van de energiekosten en het behalen van milieudoelen. We isoleren zowel bedrijfsobjecten voor de zakelijke markt, als woningen en schuren voor de particuliere markt.

De isolatieproducten die we hierbij gebruiken zijn kwalitatief hoogwaardig en voorzien van Insula certificatie. We produceren een deel van het isolatiemateriaal in eigen beheer, waardoor we niet afhankelijk zijn van externen en levertijden. Met ons gespecialiseerde apparatuur en de gekwalificeerde medewerkers maken we het verschil. We zijn blij met hun ongekende aanbrengtechnieken, die zorgen voor opperst resultaat en niet geheel onbelangrijk: rendement!

  • Bestaande woningen isoleren & na-isoleren
  • Nieuwbouwwoningen isoleren
  • Garage isoleren
  • Schuren isoleren

Gecertificeerd isolatiebedrijf

Smit Isolatie Groep is aangesloten bij branche vereniging VENIN en voert de werkzaamheden gecertificeerd uit via Insula.

Voor de uitwerking; eerst deskundig isolatie advies

Onze adviseurs kijken naar de isolatiemogelijkheden die het beste aansluiten bij uw woning en wensen. Indien gewenst geven ze ook tips over eventueel zelf te nemen maatregelen. Het isoleren van spouwmuren, daken en vloeren is echt specialistenwerk.   

Actief in heel Nederland

Smit Isolatie Groep zorgt voor isolatie en na- isolatie in heel Nederland. Zoekt u een professionele organisatie met landelijke uitvoering? Bel ons gerust. Wij werken o.a. in opdracht van particulieren, maar ook in de zakelijke markt.

Bekijk onze werkwijze in eenvoudige stappen

Stap 1:
Offerte aanvragen

Op de offertepagina vraagt u eenvoudig via het formulier uw offerte aan.

Stap 2:
Afspraak plannen

Nadat we uw vraag hebben ontvangen, nemen we contact met u op voor het uitwerken van een offerte of het maken van een persoonlijke afspraak.

Stap 3:
Controle

Tijdens de afspraak controleren we uw situatie en adviseren u over de mogelijkheden.

Stap 4:
Uitvoering

Is ons isolatie voorstel akkoord, dan plannen we de uitvoering in en brengen u hiervan op de hoogte.

Onze partners

Smit Isolatie Groep werkt samen met en voor meerdere partners.

Werken bij

Ben jij een ervaren – communicatief sterke – allround isolatiemonteur én wil je graag fulltime bij ons aan de slag? Solliciteer dan!

Vragen over welke isolatie het beste bij uw wens past?

Neem contact met ons op, dan helpen wij u verder uw wensen te realiseren.

Wanneer kunt u ons bereiken?
Wij zijn elke werkdag telefonisch tussen 8.30 – 12.30 uur en 13.30 – 17.00 uur bereikbaar.

Bel ons op: 0598 – 626 193

 

 

©2023 Privacyverklaring