Bel ons: 0598 - 626 193

Subsidies voor isoleren

Subsidies voor isolatie van uw woning

Het energiezuiniger maken van uw woning door middel van isolatie maakt het mogelijk om subsidie te ontvangen. Voor woningeigenaren, -verhuurders en –corporaties is een subsidieoverzicht opgesteld om informatie te kunnen verkrijgen over de subsidiemogelijkheden voor uw situatie. Door het invoeren van gegevens op www.energiesubsidiewijzer.nl kan dit extra snel. Bekijk hier direct op welke subsidies u recht heeft.

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)

De Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) wordt tijdelijk verhoogd. De verhoging van de subsidie betreft 10% tot ongeveer 30% van de investeringskosten. Dit maakte Minister Ollongren van BZK bekend. Dit besluit is genomen om particuliere woningeigenaren en VvE’s in deze onzekere tijd tegemoet te komen. Met de financiële ondersteuning wordt u gestimuleerd om nu toch door te pakken met uw verduurzamingsplannen.

Wilt u in aanmerking komen voor een extra voordelig subsidiebedrag, dan dient u de opdrachten tussen 1 juni en 31 december 2020 te laten uitvoeren en betalen. De nieuwe subsidiebedragen per maatregel moeten nog worden gepubliceerd in de Staatscourant. Daarna vindt u de aangepaste bedragen op de SEEH-pagina’s van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en op de digitale formulieren. Tot die tijd kunt u gebruik blijven maken van de huidige uitvoerdersformulieren. Mocht u in aanmerking komen voor het nieuwe subsidiebedrag dan wordt dit automatisch vanuit RVO toegekend. Zodra er meer bekend is, communiceert RVO hierover.

Energiebesparing door isolatiemaatregelen

Bij de energiebesparende maatregelen die u hoort te treffen na het verkrijgen van subsidie, kunt u denken aan spouwmuurisolatie/gevelisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie of bijvoorbeeld.

Smit Isolatie Groep geeft u vrijblijvend advies over de maatregelen die u het meeste energie doen besparen. Bekijk op welke subsidie u recht heeft en neem contact op voor uw isolatiemogelijkheden met Smit Isolatie Groep!

Vragen over welke isolatie het beste bij uw wens past?

Neem contact met ons op, dan helpen wij u verder uw wensen te realiseren.

Wanneer kunt u ons bereiken?
Wij zijn elke werkdag telefonisch tussen 8.30 – 12.30 uur en 13.30 – 17.00 uur bereikbaar.

Bel ons op: 0598 – 626 193

 

 

©2020 Privacyverklaring