Bel ons: 0598 - 626 193

Vloerisolatie

Uw vloeren laten isoleren

Wanneer er een kruipruimte onder uw woning aanwezig is, kan in de meeste gevallen de onderkant van de vloer geïsoleerd worden. Hiermee kunt u flink op de energiekosten besparen en rekent u af met vochtproblemen welke vanuit de kruipruimte de woning binnendringt.

De vloer zal minder koud aanvoelen, en zorgen voor een behaaglijk gevoel. Er zijn meerdere systemen welke kunnen worden toegepast. Vooraf wordt gekeken naar de mogelijkheden en wensen van u en uw woning. Smit Isolatie Groep is ervan overtuigd dat isolerende voorzieningen effectief onderhoudsarm moeten zijn. Daarom is het uitbrengen van totaal advies belangrijk voor u als klant.

De werkwijze voor vloerisolatie

Tijdens de uitvoering zullen onze medewerkers ervoor zorgen dat het isolatiemateriaal de ventilatie in de kruipruimte niet zal blokkeren. Ventilatie is nodig om de vloer ‘gezond’ te houden, maar is ook verplicht bij vloeren waar een gasleiding zonder mantelbuis doorheen loopt.

Tijdens een bezoek zal worden gekeken of het technisch mogelijk is om de vloerisolatie aan te brengen. Daarnaast bepalen we wat het effect zal zijn als het product zal worden aangebracht. Biedt het bijvoorbeeld voldoende rendement in combinatie prijs-prestatieverhouding?

De voordelen van vloerisolatie

  • Minder vochtproblemen
  • behagelijke warmte
  • rendabele investering

Vragen over welke isolatie het beste bij uw wens past?

Neem contact met ons op, dan helpen wij u verder uw wensen te realiseren.

Wanneer kunt u ons bereiken?
Wij zijn elke werkdag telefonisch tussen 8.30 – 12.30 uur en 13.30 – 17.00 uur bereikbaar.

Bel ons op: 0598 – 626 193

 

 

©2023 Privacyverklaring