Particulier

Zakelijk

Tijdelijk verhoogd subsidiebedrag

Tijdelijk verhoogd subsidiebedrag

De subsidiebedragen voor de regelingen van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) worden tijdelijk verhoogd. De verhoging van de subsidie betreft 10% tot ongeveer 30% van de investeringskosten. 

Dit maakte Minister Ollongren van BZK bekend. Dit besluit is genomen om particuliere woningeigenaren en VvE’s in deze onzekere tijd tegemoet te komen. Met de financiële ondersteuning wordt u gestimuleerd om nu toch door te pakken met uw verduurzamingsplannen. 
 
Wilt u in aanmerking komen voor een extra voordelig subsidiebedrag, dan dient u de opdrachten tussen 1 juni en 31 december 2020 te laten uitvoeren en betalen. De nieuwe subsidiebedragen per maatregel moeten nog worden gepubliceerd in de Staatscourant. Daarna vindt u de aangepaste bedragen op de SEEH-pagina’s van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en op de digitale formulieren. Tot die tijd kunt u gebruik blijven maken van de huidige uitvoerdersformulieren. Mocht u in aanmerking komen voor het nieuwe subsidiebedrag dan wordt dit automatisch vanuit RVO toegekend. Zodra er meer bekend is, communiceert RVO hierover. Kijk hier voor meer informatie! 

Ook interessant

Samenwerking Boaz

Samenwerking Boaz

Deze week hebben wij in samenwerking met Boaz (bekend van o.a. YouTube) zijn woning mogen voorzien van dak-, vloer- en spouwmuurisolatie....

Nieuw logo Smit Isolatie

Nieuw logo Smit Isolatie

Nieuw logo Smit Isolatie Met trots presenteren wij ons nieuwe logo! Het nieuwe logo van Smit Isolatie Groep is vernieuwend maar...